Trobades d’escoles


Curso 2009-2010:



Curso 2008-2009:


L’AMPA de l’Escola Infantil Les Rondalles participa de manera activa en Les Trobades d’Escoles Valencianes, una festa reivindicativa del valència que es celebra cada any a València. El curs passat es va montar un taller d’elaboració de punts de llibre que fou un exit de participació, junt al col.legi Aiora, es va participar a la cercavila i dos membres de la Junta Directiva es van encarregar de coordinar la participació de la nostra Escola a la Trobada i per a sufragar part de les despeses, vam col.laborar també en la venda de camisetes i paperetes per a una rifa.

Trobades d’Escoles en valència curs 2008-09

El dia 17 de maig del 2009 es van celebrar les XXII Trobades d’Escoles en valencià, en Benimamet, on després de la tradicional cercavila van començar els tallers per als xiquets.

L’AMPA va preparar el taller «Marca’t un conte» en el que els xiquets podien enquadernar el conte inèdit «Allò que passa a la classe de la mestra Oca» de Pere A. Cano i Ferri, escrit expressament per a les Trobades i autoritzades la reproducció a l’AMPA de la nostra escola .

Dos membres de la Junta Directiva es van encarregar de coordinar la participació de la nostra Escola en esta Trobada, i van assistir a les reunions organitzades des d’octubre per la CAPPEPV i la Federació Escola Valenciana. Per a sufragar els gastos de l’acte, col·laborem també en la venda de camisetes i paperetes d’una rifa.

Es va dissenyar i va adquirir una pancarta amb el nom i logotip de l’Escola, per a la participació en la cercavila, que a més servirà per a qualsevol altre acte que organitze l’AMPA o el col·legi.

Deja un comentario